WEB DESIGN | Site de prezentare WIX

Money Magnet îți poate aduce mai mulți clienți cu o pagină web cu design atrăgător din punct de vedere vizual, cu încărcare rapidă și ușor de utilizat. Internetul oferă informații bogate tuturor, oriunde, oricând, la un cost foarte mic. De aceea, este atât de important să ai un site web, iar platforma Wix îți ușurează munca.

Unele site-uri web au grafică impresionantă, dar nu au suficiente informații. Unele au mult text, dar nu sunt interesante. La Money Magnet, putem crea site-uri frumoase și funcționale care se potrivesc nevoilor afacerii tale și sunt optimizate pentru a obține un rang înalt în motoarele de căutare.

De ce să ai un website de prezentare cu design frumos și informativ pe Wix?

 

1. Impresionează clienții - În câteva secunde, clienții își vor face prima impresie despre tipul de afacere pe care o ai, pe baza aspectului vizual al site-ului tău. Money Magnet va traduce mesajul Brandului tău într-un site frumos, care va face o impresie bună vizitatorilor tăi.

2. Păstrează vizitatorii implicați - Cu cât un vizitator interacționează mai mult cu website-ul tău, cu atât este mai probabil ca vizitatorul să se convertească în client. Vizitatorii care consideră că site-ul tău atrăgător și interesant rămân pe pagină mai mult. Site-urile web bune nu conțin doar informații despre cine sunteți și ce oferiți pe piață, dar transmit un mesaj important despre ceea ce poate face pentru clienții tăi. Money Magnet va crea conținut care va menține site-ul actualizat și va face vizitatorii să rămână mai mult timp.

 

3. Atrage mai mulți clienți - Ca proprietar de afacere, ști că mai mulți vizitatori înseamnă mai multe vânzări. Chiar dacă îți desfășori cea mai mare parte a afacerii la magazinul tău fizic, majoritatea clienților îți vor vizita site-ul web înainte de a face o achiziție. Site-urile web sunt deschise 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Money Magnet te va ajuta să atragi mai mulți oameni pe site-ul web prin crearea unei pagini cu call-to-action (CTA), unde să se poată înscrie la newsletter, să te contacteze sau să afle mai multe despre afacerea ta.

 

4. Creșteți vânzările - O pagină bună de web creează satisfacție pentru clienți și te poate ajuta să generezi mai mulți clienți potențiali nu numai în zona locală unde afacerea ta se desfășoară sau în afara orașului, ci și în întreaga lume. A avea un site web te ajută să creezi linkuri „cumpărați acum” pentru ca oamenii să cumpere produsele tale în orice moment al zilei sau al nopții. 

Cum decurge procesul pentru crearea unui website?

 

Dacă deții o companie și dorești un nou design pentru website-ul tău web, contactarea Money Magnet este primul pas pe care ar trebui să îl faci. Folosim o abordare cu mai multe fațete pentru a vă crește vânzările. În primul rând, ne asigurăm că site-ul web este optimizat, astfel încât să se claseze în mod constant în partea de sus a rezultatelor motorului de căutare. Apoi, ne asigurăm că site-ul web este cât mai atractiv pentru vizitatori, astfel încât clienții potențiali care ajung la pagina tine să aleagă produsele tale. 

 

Site-ul tău va fi construit utilizând un sistem de gestionare a conținutului numit WIX, care permite cea mai bună funcționalitate actuală și viitoare. Este conceput astfel încât să poată fi citit și înțeles cu ușurință de oameni de toate vârstele. Va fi potrivit pentru toate dispozitivele, mobile sau de altă natură.

 

Dezvoltarea noastră tipică a site-ului web durează 4-8 săptămâni, în funcție de aprobările tale și de posibilitatea ta de a ne furniza imaginile și conținutul de care avem nevoie. Vom construi site-ul pe o adresă URL de găzduire privată în timpul dezvoltării. Când site-ul este complet, vom trece la o nouă găzduire și la adresa URL principală.

Care sunt pașii pentru crearea website-ului tău?​

În prima săptămână, clientul ne va comunica dorințele sale despre aspectul site-ului. Îți vom oferi o machetă a site-ului pentru aprobare.

Apoi, noul site va fi lansat pe un server separat, până când va fi gata pentru lansarea principală. Cadrul va fi prezentat, iar imaginile și textele existente vor fi mutate în noul format. Aspectul va include afișarea imaginilor, conținut, formulare de contact etc. După ce îl aprobați, vom merge mai departe.

 

În faza următoare, site-ul va fi verificat, iar formularele de contact vor fi testate. Dacă formularele funcționează, vom trece rapid la faza următoare.

 

Site-ul va primi apoi ultimele retușuri și va fi gata de lansare pe noul său domeniu de găzduire. Vom testa serverele de e-mail, pentru a ne asigura că acestea sunt configurate corect.

 

Vom face apoi un ultim check-up, iar apoi site-ul va fi activat.

 

Abordarea noastră simplă a optimizării și proiectării site-ului web combină tehnologia modernă cu detaliile personale care fac diferența. Contactează-ne acum și permite-ne să îți demonstrăm de ce suntem experții în web design.

Money Magnet | Agenție de Marketing Online

© Copyright 2020 | moneymagnet.ro

    Toate drepturile rezervate.

  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram