optimizare-seo

SEO | Optimizarea motoarelor de căutare

Campanii de optimizare a motoarelor de căutare (SEO) cu un impact mare, cu ajutorul cărora poți fi găsit mai ușor in Google

Ce este SEO?

 

Optimizarea motoarelor de căutare sau SEO este procesul de urmat pentru optimizarea site-ului dvs. pentru motoarele de căutare.

 

Procesul SEO are un set de reguli pe care le puteți aplica site-ului dvs. web pentru a facilita motoarelor de căutare să vă indexeze site-ul web și să vă înțeleagă mai bine conținutul.

 

Unul dintre obiectivele optimizării motoarelor de căutare este de a oferi Google semnalele potrivite, astfel încât în ​​timpul procesului de clasare, algoritmul de căutare să vă „ridice” site-ul și să îl afișeze în partea de sus a rezultatelor căutării.

Ce procese presupune optimizarea motoarelor de căutare?

SEO tehnic -  se referă la procesul de optimizare a site-ului dvs. web pentru faza de accesare cu crawlere și indexare. Cu SEO tehnic, puteți ajuta motoarele de căutare să acceseze, să acceseze cu crawlere, să interpreteze și să indexați site-ul fără probleme.

On-Page SEO - Scopul dvs. cu SEO on-page este să vorbiți „limba motorului de căutare” și să ajutați crawlerele să înțeleagă semnificația și contextul paginilor dvs. Aceasta este partea în care vei începe să te ocupi de marketingul de cuvinte cheie și de conținut și vei lucra la optimizarea paginilor pentru anumite cuvinte cheie.

Off-Page SEO - are legătură cu metodele de promovare a site-urilor web - tehnici care depășesc designul și conținutul site-ului web.

optimizare-seo

De ce ai nevoie de SEO?

  • Pentru a avea o poziție mai bună în Google

  • Pentru a atrage mai mult trafic pe site-ul tău

  • Pentru a avea trafic gratuit 24/7

  • Pentru a-ți crește afacerea

  • Pentru a-ți face brand-ul cunoscut

  • Pentru a oferi încredere potențialilor clienți

strategie-seo.jpg

Servicii lunare SEO: Dezvoltați-vă afacerea

Ce sunt serviciile lunare SEO?

 

Serviciile lunare SEO înseamnă practic implementarea planului de optimizare pentru motoarele de căutare progresiv, în fiecare lună, în funcție de prioritățile clientului. Majoritatea serviciilor SEO lunare includ optimizări pe pagină și în afara paginii, cum ar fi direcționarea cuvintelor cheie, construirea de linkuri, scrierea de conținut și multe altele.

Ce includ pachetele noastre lunare SEO?

Oferim o soluție la cheie pentru SEO cu pachetele noastre lunare SEO. Când investești în serviciile noastre SEO lunare, afacerea ta va primi un manager de cont dedicat. Exemple de ce este inclus:

1. Optimizarea cuvintelor cheie

Selectarea cuvintelor cheie este o parte integrantă a SEO. Când utilizatorii efectuează căutări, cuvintele cheie determină dacă pagina apare în rezultatele lor. Este important să optimizați cuvintele cheie pentru a ajunge la clienții potențiali cei mai potriviți.

2. Crearea Sitemap.xml

 

Un sitemap.xml ajută la orientarea Google prin site-ul dvs. Google trebuie să fie îndrumat prin fiecare pagină a site-ului pentru a o indexa corect, astfel încât pagina să poată apărea în rezultatele căutării corecte. Un sitemap.xml vă va ajuta să afișați importanța paginii și să ajutați Google să documenteze cât de des este actualizată pagina.

3. Optimizare pentru dispozitivele mobile

Optimizarea mobilă este crucială pentru site-ul dvs. Creșterea căutărilor pe dispozitive mobile și a navigării pe dispozitive mobile înseamnă că site-ul trebuie optimizat pentru dispozitive mobile. Dacă aveți un site separat pentru mobil, agenția noastră vă va ajuta să optimizați acel site pentru motoarele de căutare. Este o parte importantă  în planul lunar SEO, dacă doriți să obțineți trafic relevant.

4. Optimizarea listării Google My Business

Dacă deserviți clienții locali, trebuie să aveți o Google My Business  care vă ajută să atrageți trafic local. Pachetele noastre includ optimizarea Google My Business în pachetul lunar SEO. Compania noastră vă va ajuta să revendicați, să configurați și să vă optimizați profilul Google My Business ca parte a pachetului LUNAR SEO, deoarece vă va ajuta afacerea să ajungă la clienți potențiali mai valoroși.

Acestea sunt doar câteva dintre multele servicii pe care veți dori să le aveți în pachetul lunar SEO. Va trebui să vă gândiți la nevoile afacerii dvs., pentru a vă da seama de tipul de pachet care este cel mai bun pentru afacerea dvs.

De ce să investești în servicii lunare SEO?

 

Planurile lunare sunt comune pentru întreprinderile care au obiective SEO pe termen lung. Dacă planificați să utilizați website-ul de ani de zile, serviciile SEO lunare sunt cea mai bună opțiune. Veți primi întreținere continuă și veți avea întotdeauna pe cineva care vă supraveghează campania pentru a monitoriza problemele.

Un plan lunar SEO înseamnă că agenția pe care o contractați nu este limitată de ore sau proiecte. Specialiștii SEO se pot concentra asupra celor mai importante aspecte pentru afacerea ta și pot prioritiza problemele critice.

Acest lucru face ca serviciile lunare să fie o opțiune mai flexibilă. Pe măsură ce apar probleme, compania SEO poate ajusta și face modificările necesare.

Cât costă serviciile lunare SEO?

Scopul nostru este să ajutăm companiile din România să fie competitive în mediul online. Contractarea implementării unui plan de SEO, poate ajunge la sume fabuloase. De aceea noi am ales să oferim clienților noștri varianta SEO lunar și am conceput 3 planuri inițiale.

Acesta este o ofertă inițială. Dacă oferta noastră vi se pare interesantă, vom stabili o întâlnire online pentru a ne prezenta și a discuta despre planurile dvs., dorințele și prioritățile în ceea ce privește campania SEO. Suntem flexibili, atât în ceea ce privește serviciile oferite și ne putem model în funcție de bugetul dvs.

Ne dorim să formăm parteneriate pe termen lung cu clienții noștri!

Money Magnet | Agenție de Marketing Online